Системата видимо е сбъркана, ръководството на МВР видимо не си

...
Системата видимо е сбъркана, ръководството на МВР видимо не си
Коментари Харесай

Ограбеният депутат Таско Ерменков: Ръководството на МВР видимо не си върши работата

Системата очевидно е сбъркана, управлението на Министерство на вътрешните работи очевидно не си прави работата. Това коментира пред БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, чийто апартамент в София е бил ограбен на 3 юли, до момента в който фамилията спи.

„ От Столична дирекция на вътрешните работи регистрират понижение на кражбите. Питам дали са намалели, тъй като ги разкриват или, тъй като хората към този момент не подават тъжби. Когато на всеки 66-ти ангажиран в страната един е служител на реда, не можем да спим умерено в домовете си. Системата очевидно е сбъркана, управлението очевидно не си прави работата – грабежи, убийства, произшествия, бягат пандизчии, които след това се самозастрелват, в центъра на София си разрешава един жител да извади револвер и да простреля различен жител, тъй като кучето му било вдигнало крайник на магазина ”, разгласи депутатът.

По думите му не е обикновено на недоволствата на хората от обири по домовете полицията да излиза със препоръки да си ги заключват по-добре вратите.

Таско Ерменков не изключва да има връзка сред грабежа и неговата обявата във Facebook за нечиста вода в София, за която го проверяват от началото на май тази година. Според него не е обикновено сходно следствие да се бави толкоз време.

Депутатът подсети, че се извинил за поста и също, че го пуснал, тъй като счита, че институциите за следващ път бездействат.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР