Системата SWIFT представлява най-лесният и общоприет начин за транзакции, но

...
Системата SWIFT представлява най-лесният и общоприет начин за транзакции, но
Коментари Харесай

Хампарцумян: Русия има доста злато, но в момента, в който бъде блокирана, ще бъдат блокирани и тези пари

Системата SWIFT съставлява най-лесният и общопризнат метод за транзакции, само че по-страшна е глобата върху централната банка на Русия. Това значи никой да не търгува с нея, тъй като тези запаси, които е натрупала, ще станат неизползваеми. Русия има много злато, само че сега, в който бъде блокирана, ще бъдат блокирани и тези пари. Това показа финансистът Левон Хампарцумян в ефира на утринния блок на bTV по отношение на решението на Европейска комисия да изключи от SWIFT някои съветски банки.

,,Подобна глоба ще затрудни оптимално сериозен кръг от олигарси, които са в основата на властта на Путин. Животът им към този момент няма да бъде толкоз първокласен. Обикновените хора ще видят внезапното обезценяване на рублата, като техните разплащания също ще бъдат ограничени``, добави Хампарцумян.
Лошите години раждат мощни водачи, COVID-19 беше началото, само че в този момент виждаме, че има по-лошо от него. Сега би трябвало да бъдем солидарни като членове на Европейски Съюз и да подкрепим Украйна, уверен е още финансистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР