Системата преобръща правилата на играта и предоставя инструмент за автоматизиране

...
Системата преобръща правилата на играта и предоставя инструмент за автоматизиране
Коментари Харесай

Българска компания прави революция – земя вече ще се наема и по Интернет

Системата прекатурва разпоредбите на играта и дава инструмент за автоматизиране на договарянията и подписване на транспарантни покупко-продажби.

Експертите са създали повсеместен

цифров „ портфейл “ за своите клиенти

от цялостната информация за пакетите земя, която се отдава, през договарянията и сключването на договорката. На формалния уебсайт на земеделския водач, https://www.agrion.bg/services/rental/ всеки може да прегледа предложенията, систематизирани по области, обитаеми места и землища. След като изберат земята, която ще им е нужна за земеделската 2020-2021, фермерите ще продължат договарянията по желания от тях метод.

Експертите на „ Агрион “ са създали процедурата по този начин, че да обезпечи почтени и транспарантни условия за всички участници. Няма скрити клаузи и сделки, а за победител се избира оня, който е предложил най-атрактивни условия за наемане на земи от „ Агрион “.

Една от аргументите да се премине на оптимално цифров метод на другарство е нужната обществена изолираност. Мярката ще понижи риска за здравето, както за клиентите на компанията, по този начин и за комерсиалния личен състав.

„ Едно от обещанията на „ Агрион “ към нашите клиенти е да бъдем все по-иновативни и да предлагаме от ден на ден услуги за тяхно удобстство. Възможността да сключат договорка онлайн е една услуга, която пести време и пази здравето на нашите клиенти. А те всяка година клиентите ни стават от ден на ден и повече, защото сами се убеждават, че определянето на рентните равнища в „ Агрион “ е най-честно и транспарантно.

Интересът е голям

и сме удовлетворени, че от ден на ден аграрни производители избират „ Агрион “ за сътрудник и наемат нашите земи “, настояват от сдружението.

Пълните условия за отдаването на земи може да се открият на адрес https://agrion.bg/bg/services/rental и на националния телефон 08001166.



Служителите на компанията ще бъдат налични за въпроси по всички платформи.

Наемането на плодородна земя е изключително уместно за млади фермери, които не разполагат с нужните средства с цел да купят своя лична или пък имат потребност от в началото финансиране, с цел да развият своите стопанства.

„ Преговорите за наемане на земя разрешават на всеки, който желае да се занимава със земеделие, да се включи, даже и да не има опит в земеделието. Това е изключителна опция и за хора отвън агросектора, които нямат финансова опция или предпочитание да купуват лична земя “, споделят специалистите от „ Агрион “.

Равните и почтени условия

за наемане на земи дават опция на всички участници на пазара да получат за култивиране качествена земя и да бъдат по-конкурентноспособни. Това е късмет за дребните и междинни наематели да преодолеят капсулирането сред арендаторите в дадени райони.

Досега практиката демонстрира, че предложения подават главно фермери и арендатори, които имат съществени планове за увеличение и уедряване на парцелите си. Запитванията от по-малки стопанства, които желаят да влязат в нови землища, обаче, се усилват годишно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР