Системата на Кока-Кола в България продължава успешната инициатива, стартирала през

...
Системата на Кока-Кола в България продължава успешната инициатива, стартирала през
Коментари Харесай

Системата на Кока-Кола в България инвестира още 200 000 лв. в малкия бизнес у нас

Системата на Кока-Кола в България продължава сполучливата самодейност, стартирала през предходната година, с която поддържа дребните търговци в страната в оправянето им с икономическите последици от пандемията COVID-19. След триумфа на първата фаза и позитивния отзив, както от потребителите, по този начин и от притежателите на квартални магазини в цялата страна, които получиха поддръжка за бизнесите си, Кока-Кола продължава с поддръжката на локалните общности в България. Само преди дни „ Магазинчето на квартала “ получи самопризнание и от професионалната колегия, като завоюва бронзово отличие в категория „ Промоции “ на влиятелните награди за маркетингови връзки Effie Awards.
Инвестицията във втората фаза на „ Магазинчето на квартала “ е в размер на 200 000 лева и ще обхване 1200 магазина в цялата страна. Търговските обекти ще получат инвентар, който ще облагороди бизнеса им, ще притегли нови клиенти и ще подкрепи задържането на старите. Търговските представители на Кока-Кола ХБК България още веднъж ще влагат от своето време и с професионалната си експертиза и насъбран опит ще подкрепят притежателите на дребни магазини с скъпи препоръки за това по какъв начин да създадат обектите още по-привлекателни за потребителите от кварталите, в които се намират.
 Българската шевица украси бутилките на Кока-Кола Българската шевица украси бутилките на Кока-Кола
За първи път в света Кока-Кола показа лимитирана сбирка от шест дизайнерски бутилки, отдадена на неповторимото многообразие от ве...
„ С тази акция Кока-Кола ни оказа помощ да създадем магазина още по-приветлив и пъстър, а извършването на покупки за нашите клиенти - прелестно и интересно‘‘, споделя шеф на търговски обект в Бургас.
„ Благодарение на „ Магазинчето на квартала “, получихме чадъри, козирки и кошници, с които нашият обект стана по-видим и привлекатален. Клиентите ни влизат с усмивка и пазарят с въодушевление “, споделя притежател на квартален магазин във Видин.
Кампанията „ Магазинчето на квартала “ започва предходната година и обхвана над 500 селектирани дребни търговски обекта в цялата страна, като част от един от целите на Системата на Кока-Кола в България - подпомагането на локалните общности и клиентите, с които работи, и за които е дълготраен и приближен бизнес сътрудник. Икономическото влияние на Системата на Кока-Кола у нас се показва в добавена стойност от 654 млн. лева, което е общо 0,6% от Брутният вътрешен продукт на страната. На всеки лев, изразходван за напитка на Кока-Кола, 70 стотинки остават в локалната стопанска система. Системата поддържа 16 200 работни места по цялата си верига на стойност, което е към 0,5% от общата претовареност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР