Системата на италианското семейство продължава. Слуховете за смъртта на ОП

...
Системата на италианското семейство продължава. Слуховете за смъртта на ОП
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Слуховете за смъртта на Обединени патриоти са неверни

Системата на италианското семейство продължава. Слуховете за гибелта на Оперативна програма са погрешни. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по bTV зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

Думите му са във връзка Закона за горивата, който през днешния ден скара Патриотите. „ Винаги се случват сходни недоразумения в интервали на Коалиционни препоръки. Въпрос на връзка. Това са наслоявания на неразбирания по-скоро, в сравнение с напрежение “, изясни Веселинов.

По думите му значително Волен Сидеров има право да бъде афектиран.

„ Този законопроект сътвори една доста сериозна рамка на надзор. Замисълът на закона не е да ликвидира дребните търговци “, изясни политикът.

Според него голям брой от тиражираните медийно изказвания са били отхвърлени от вносителя Емил Димитров-Ревизово, тъй като е имало липса на информация.

„ Нямаме за цел да се разбираме за всичко, ние постоянно имаме разнообразни визии. Слуховете за преждевременната гибел на Оперативна програма са погрешни, обединението ще продължава да работи “, изясни още той.

Искрен Веселинов разяснява и друга наболяла тематика. Той изясни, че Патриотите водят натоварен разговор с ГЕРБ по въпроса за бездимните цигари.

„ Тук всичко е за сметка на драгия консуматор. За нас водещото е, че тези произведения не би трябвало да нарастват. Ще има повишение на акциза, само че не и повишаване на продукта – това е концепцията, която разясняваме “, счита депутатът.

Междувременно Искрен Веселинов съобщи, че обединението „ остро негативно “ реагира на настояването на Българска социалистическа партия за оставката на Султанка Петрова. Той изрази съболезнования на фамилията на починалия в Партийния дом охранител.

„ Тук виновност някаква зам.-министърът няма “, уточни той и съобщи, че всичко тиражирано досега е неистина, защото става дума за доста дребна компания.

Според Веселинов има безпричинно нападателна акция против нея, която цели да очерни Султанка Петрова.

„ Днес дадох съвет да сезира комисията за корупция, с цел да се почисти името и тя евентуално ще го направи “, изясни още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР