„Системата е отворена от днес до 5 юни, неограничен е

...
„Системата е отворена от днес до 5 юни, неограничен е
Коментари Харесай

Кастрева: Системата за класиране в първи клас е отворена до 5 юни

„ Системата е отворена от през днешния ден до 5 юни, безграничен е броят на учебните заведения, които могат да показват родителите, значимо е да се срещнат детайлно с всяко учебно заведение. Важно е кои са граничните региони, тъй като дават добави точки. Родителите би трябвало да бъдат правилни в данните, които подават. Важно е да се съблюдават периодите и разпоредбите “, съобщи в ефира на Българска национална телевизия Ваня Кастрева, шеф на Регионално ръководство на образованието-София.

По думите ѝ няма значение по кое време е подадено заявката.

„ До 5 юни в 18 часа могат да се актуализират данните, да се преподредят стремежи. През август системата е затворена, има общо 4 класирания “, добави Ваня Кастрева.

Тя прикани да се следи системата и да се съблюдават софтуерните стъпки и акцентира, че класирането е само през системата.

„ При частните учебни заведения и учебните заведения към Министерството на културата е самостоятелна системата за банкет. Проблем е, че има нови квартали, в които към момента няма просветителна инфраструктура, където чакаме да стартират градежите, разпределянето на децата е обвързано с адресните регистрации “, сподели още Ваня Кастрева.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР