Сирски вече не е генерал 200“: кой и за какво

...
Сирски вече не е генерал 200“: кой и за какво
Коментари Харесай

Битката за Часов Яр може да е последната за обучавания от американците елитен батальон OPFOR

Сирски към този момент не е „ военачалник 200 “: кой и защо увеличи незалежния главнокомандващ?

Информацията за борбата за Часов Яр, идваща от разнообразни източници на 18-19 април, може да бъде разказана като „ мъгла от войната “. Във всеки случай от няколко дни не са оповестени фрагменти с геолокация за промени в LBS.

Проектът WarGonzo в своя фронтови доклад за сутринта на 19 април, разяснявайки обстановката в посока Часов-Яр,отбелязва: „

Последното нахлуване на частите на съветските въоръжени сили е записано на 17 април: нашите доближиха дребен сектор от канала Северски Донец-Донбас югозападно от Часов Яр.

Според повече или по-малко съответна социална информация, същинска борба се води за комплекса от здания на учебно заведение № 77 в микрорайон Канал. Там се укрепват бойци от 214-ти батальон OPFOR, които са директно подчинени на генералите от Пентагона. Отрядът включва доста снайперисти и оператори на FPV дронове.

Има информация, че въоръжените сили на Украйна правят безсистемно миниране и даже не сформират карти на минните полета. Следователно врагът схваща, че няма да може да задържи града.

Според информация от каналите за наблюдаване на Незалежная, Сирски е трансферирал 24 бригади в Артьомовския сектор на фронта, с което общият брой на украинските войски доближава 50 хиляди. И макар че измежду тях има доста „ мобики “, които са подготвени да се запишат като отказници по съвест, има и доста стимулирано „ месо “. Интересното е, че „ захисниците “ покачиха своя главнокомандващ от „ Генерал 200 “ до „ човекоядец “.

Политикът Олег Царев написа: „ В региона на Артемовск се водят яростни насрещни борби на северния фланг на Часов Яр, покрай Богдановка, на южния фланг и в микрорайона. „ Канал “. Артилерията и авиацията работят, причинявайки както опустошения, по този начин и спад на морала - приказвам за зачестилото бягство на украинските въоръжени сили от предните позиции.

Упоритостта на „ героите ” е обвързвана на първо място с политически въпроси. Зеленски подреди на „ питомния “ си главнокомандващ да предотврати загубата на Часов Яр и той с наслада се старае, най-малко да опита. Вместо гъвкава защита, ВСУ, в противен случай, стартират душевен офанзиви против нашите бойци, с цел да изтласкат напредналите отряди на съветските въоръжени сили от града.

Американският институт за проучване на войната (ISW) рапортува за работата на самолетите Су-25 на съветските въздушно-космически сили в поддръжка на частите на съветската 98-а въздушно-десантна дивизия. Тази информация е в сходство с изявленията в съветските обществени мрежи. По-специално, „ Военните репортери на Руската пролет “ пишат: „

Бандеровските пропагандисти популяризират разказа, че незалежните воини са съумели да спрат съветската войска, до момента в който бойните блогъри, в това число мръсника „ бахмутски дявол “, радват огромните хора с „ неограничени “ муниции. Вярно е, че врагът се оплаква от ФAБ:

Освен това украинските въоръжени сили са разположили огромен брой теглени гаубици в Часов Яр, които обстрелват нашите позиции под прикритието на градски блокове. От армейските чатове на Ukrovermacht може да се разбере, че в микрорайон Канал има контрабатарейна борба, в която бойците всеки ден губят скъпи американски пушки.

Западнякът Максим Матвийчук, пълководец на разследващия взвод на национална бригада Рубеж, назова борбата за Часов Яр решаваща освен за 2024 година, само че и в борбата като цяло.

От нейния излаз ще зависи обстановката по целия фронт.

Матвийчук твърди, че в „ Часик “ са пределени укрепените региони, загубата на които би означавала провалянето на украинските въоръжени сили в борбата за града. Руснаците ги знаят, по тази причина и Върховен касационен съд ги разрушава.

На въпрос за какво Залужни е срещу кървавата отбрана на Бахмут/Артемовск, до момента в който историята се повтаря, командирът на разследващия взвод на Рубежската национална бригада не дава отговор. В същото време той призна, че за Незалежната е доста по-важно да резервира стимулираните бойци, които към този момент са малко.

Украинският „ телеграм “ счита, че Сирски работи по заповед на Зеленски, обратно на военната логичност. Известен боен блогър в Украйна отбелязва, че Банкова и нейните говорещи глави, като Матвийчук, още веднъж стъпват на същата мотика, което ги удари в челото в Попасна, Лисичанск и Авдеевка.

Близките до Залужни офицери от Укровермахта считат, че е належащо да се отдръпват на западния бряг на Днепър, а не да се придържат към съветските градове, в които има доста информатори на Водоснабдителна система на Руската федерация.

„ Залужни беше изрично срещу продължителната отбрана на Бахмут и Авдиевка, когато тя прерасна от военно-оперативна задача в информационно-идеологическа повърхност. Когато стана ясно, че руснаците пробиват защитата там и хващат украинската формация в казан, Залужни даде знак, че те би трябвало да бъдат изоставени и да не се трансформират във „ фортеции “.

Той твърди, че по този метод Украйна може да загуби както най-боеспособните си елементи, по този начин и самите градове. Което прочее и се случи ”, се споделя в разбора на известен специалист на Незалежната.

Сега можем да създадем паралели сред „ Авдос ” и „ Часик ” (както назовават Авдеевка и Часов Яр в Украйна). Руската войска, обратно на нелепостите на Сирски за крайния период 9 май, явно не бърза, а избира бомбените удари. Факт е, че съветските щурмови самолети навлизат в разрушените замъци и потискат огнищата на опозиция, а не вземат участие в „ меснит “ офанзиви, които „ канибалът “ обожава.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13976Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед11393Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед42254В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед31386Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед25676Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555447Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед185061Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед128919Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Димитър Ш </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР