Сироп с чесън и ябълков оцет срещу настинка и грип.

...
Сироп с чесън и ябълков оцет срещу настинка и грип.
Коментари Харесай

Мощно природно средство, което бори настинката и вирусите

Сироп с чесън и ябълков оцет против простуда и грип. Пийте го, когато към този момент сте заболели или за профилактика!

При появяването на първите признаци на простуда пробвайте това национално средство, с цел да успехите заболяването първоначално или с цел да се възстановите по-бързо. Разбира се, при по-сериозни затруднения и температура, не се колебайте да посетите доктор.

Мощно естествено средство при първите признаци на простуда
Този домакински сироп е освен доста мощен и може да ви помогне при първите признаци на болестта, само че и съдържа изцяло естествени съставки.

Необходими съставки:
8 скилидки чесън
200 мл ябълков оцет
200 г мед

Приготвяне:
Първо смесете ябълковия оцет с меда. След това към тях прибавете и пресованите скилидки чесън. Затворете всичко в стъклен съд и приберете в хладилника. Оставете да престои в продължение на 5 дни и сиропът е подготвен за приложимост.

Кога и по какъв начин да го употребявате?
Ако сте заболели, 2 чаени лъжички три пъти дневно ще са задоволителни. Ако усетът е прекомерно мощен за вас, можете да ги смесите с чаша вода или хладък чай. Ако не сте заболели, пийте го профилактично. Просто смесете 2 супени лъжици във вода и пийте на гладно всяка заран.

Вижте още: Ето по какъв начин елементарно да си ушиете защитна маска за лице

Защо този сироп с чесън е толкоз сполучлив?
Чесънът се смята за натурален антибиотик и е превъзходен герой против разнообразни бактерии. Помага при простуда, както и при вирусни болести. Освен това, медът оказва помощ при кашлица и има антибактериални резултати. Тук имаме и ябълков оцет, който съдържа доста естествени субстанции, които оказват помощ както на организма като цяло, по този начин и на бъбреците.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР