СИРИЗА заличи и изключи от редиците си един от членовете

...
СИРИЗА заличи и изключи от редиците си един от членовете
Коментари Харесай

Политик от СИРИЗА забъркан в секс-скандала с 12-годишната в Атина

СИРИЗА заличи и изключи от редиците си един от членовете си, за който се твърди, че е забъркан в тази ситуация с изнасилването на 12-годишното момиче от квартал Сеполия. След обявата на вестник „ Бам “ формалната опозиционна партия се свърза с Министерството на отбраната на жителите и удостовери, че член на партията е комуникирал с момиченцето посредством онлайн платформи и незабавно пристъпи към процедурите за изтриването му.

 Δημοσίευμα Μπαμ

Според репортажа 54-годишният политик е разговарял с момичето през обществени мрежи в продължение на 12 минути за заплатен секс. Уеб адресът му е разпознат измежду клиентите и се оказва, че той е изпратил мобилния телефон на момичето на още трима мъже.

Както „ Труд “ писа половия скандал с 12-годишно момиче, което в границите на няколко месеца е изнасилено от над 200 клиенти взриви Гърция. Малкото дете, което произлиза от оскъдно семейство и живее в центъра на Атина, регион „ Сеполия “ е било съблазнено от притежател на квартален магазин, който след това продавал тялото му и на други клиенти против сума от 50 до 70 евро.

Срещите са ставали нормално в колите на клиентите в региона на метро „ Сеполия “.

Според показания на момичето, била е водена и в обществен дом, където в границите на 20 минути е била изнасилена от 5-ма мъже.

Случаят стартира да се разплита, откакто телефона на момичето попадна в ръцете на вуйна ѝ, която видяла в него еротични известия за срещи с клиенти и незабавно уведомила органите на реда.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР