Сирийският президент е разговарял по телефона с руския си колега

...
Сирийският президент е разговарял по телефона с руския си колега
Коментари Харесай

Асад подкрепи Путин относно Украйна и нарече руската офанзива корекция на историята

Сирийският президент е разговарял по телефона с съветския си сътрудник Владимир  Путин и е подкрепил неговата позиция по отношение на Украйна, се споделя в известие на сирийското президентство, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1049
В хода на диалога Асад е нарекъл съветската атака " промяна на историята ". В изказването на президентството на Сирия се добавя, че Асад е подчертал, че Сирия застава до Русия въз основа на убежденията й, че нейната позиция е вярна.

Сирия във вторник призна независимостта на двата оцепнически региона в Източна Украйна, които Путин призна за самостоятелни ден по-рано, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1049  Зеленски желае Израел да посредничи в спора с Русия, а Унгария предложи Будапеща за място на възможни договаряния Зеленски желае Израел да посредничи в спора с Русия, а Унгария предложи Будапеща за място на възможни договаряния  Сраженията край украинския град Мелитопол не престават, съветски бойци са влезнали в града Сраженията край украинския град Мелитопол не престават, съветски бойци са влезнали в града  Канада разгласи наказания, визиращи Путин и Лавров, само че също и беларуския режим Канада разгласи наказания, визиращи Путин и Лавров, само че също и беларуския режим
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР