Сирийският президент Башар Ал Асад заяви, че Доналд Тръмп е

...
Сирийският президент Башар Ал Асад заяви, че Доналд Тръмп е
Коментари Харесай

Башар Асад: Доналд Тръмп е най-добрият президент в историята на САЩ

 Сирийският президент Башар Ал Асад съобщи, че Доналд Тръмп е " най-хубавият президент на САЩ  до момента ", оповестяват израелски медии.

В изявление, излъчено по сирийската телевизия Асад изясни: " Той не е добър президент поради политиката си, а тъй като е най-прозрачният. Различни американски президенти направиха политически неточности и закононарушения и получиха Нобелова премия за това ". 

" Тръмп споделя: искаме нефт, желаеме да се отървем от избран човек, желаеме да предоставим услуга в подмяна на пари и това е истината. Това е политиката на Съединени американски щати. Какво е по-добре от бистрота на врага ", добавя той.

Асад разиска и американската интервенция, довела до елиминирането на водача на " Ислямска страна "  Абу Бакр ал Багдади, като сподели: " Нямахме нищо общо с елиминацията. Няма връзка сред нас и американските чиновници. Освен това ние не можем да кажем дали той в действителност е отстранен или не. "

" Що се отнася до премахването на Ал Багдади, политиката на Съединени американски щати не се разграничава от нормалното в Холивуд - всичко се основава на въображението ", съобщи сирийският президент.

По отношение на боевете в Северна Сирия, сирийският президент съобщи, че крайната му цел е да си върне всички следени от кюрдите райони в североизточна Сирия след неочакваното евакуиране от Съединени американски щати, само че добави, че това ще се случва последователно.

Споразумението за преустановяване на огъня сред Турция и Русия, ориентирано към изтласкване на кюрдските милиции на дълбочина 30 километра от турската граница, е стъпка, която ще помогне на Дамаск да реализира задачата си, изяснява Асад и добавя, че " тези области ще се върнат в нашия надзор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР