Сирийските екстремисти са разпространили информация, че по техните позиции в

...
Сирийските екстремисти са разпространили информация, че по техните позиции в
Коментари Харесай

Anadolu и Sabah извънредно от Идлиб: Около 20 масирани удара са нанесени по позициите на терористите, турски и руски военни ще действат съвместно

Сирийските екстремисти са популяризирали информация, че по техните позиции в Идлиб са нанесени масирани удари. Както предава турската осведомителна организация Anadolu, по позициите на терористичните групировки са били нанесени към 20 удара, съобщи Блиц.

 
 
Според Анадолската осведомителна организация ударите най-вероятно са нанесени от Руските Върховен касационен съд. Официално подтвърждение на информацията към този момент няма. Все още не се знае нищо и за броя на вероятните починали и потърпевши. 

Към този миг няма публично изказване на съветското министерство на защитата, което по-рано съобщи, че в Идлиб терористите взаимно със западни експерти приготвят инсценировка на химическа офанзива и да обвинят след това държавното управление в Дамаск. Това би трябвало да бъде и мотивът за нанасянето на нови авиационни удари от страна на Съединени американски щати и и съдружниците им по държавни обекти в Сирия.  

Същевременно американският президент Доналд Тръмп прикани Башар Асад да се откаже от " безразсъдна офанзива в Идлиб ". Според представителя на Кремъл Дмитрий Песков Дамаск се готви да реши казуса с тероризма в Идлиб.  

Турското издание Sabah от своя страна оповестява нови детайлности към военната интервенция, която се приготвя в Идлиб. По данни на редакцията турски и съветски военни ще работят взаимно, а тяхна първа цел ще бъде групировката „ Джабхат ан-Нусра “.

Според анализатори в Анкара, в случай че всичко мине сполучливо, в Идлиб ще се състои последният огромен конфликт в гражданската война в Сирия. „ Определен е пътят, по който Турция, която се стреми да попречва всеобщите убийства от страна на режима на (Башар) Асад в сирийската провинция Идлиб, ще следва дружно с Русия. Стана ясно, че изтича срокът, избран за предаването на оръжията от страна на терористичните групировки. При това първата цел в Идлиб е стартирането на взаимна интервенция в регионите, в които гнездят членовете на терористичната организация „ Джабхат ан-Нусра “. По този метод се възнамерява предотвратяването на нова филантропична рецесия в Идлиб.

Терористичните организации, които са в Идлиб, настояват, че при положение на нова офанзива против тях ще стартират да се придвижват към Алепо и Хама, а също и към Латакия, която дава опция за изтелгяне по море. В Идлиб, където живеят 3,5 милиона души, са в ход договаряния за основаването на филантропични коридори за изтеглянето на цивилното население. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР