Сирийски гражданин, шофирал дрогиран и притежаващ в себе си наркотик,

...
Сирийски гражданин, шофирал дрогиран и притежаващ в себе си наркотик,
Коментари Харесай

Задържаха сириец, шофирал дрогиран, опитал да подкупи полицай в Харманли

Сирийски жител, карал дрогиран и притежаващ в себе си опиат, е арестуван под стража за опит за рушвет на служител на реда и за другите две престъпления. Състав на Окръжния съд в Хасково наложи през днешния ден най-тежката мярка за неоклонение по отношение на Х. И. (36 г.) за случая в Харманли на 22 август, оповестиха от Съдебната палата.

Тогава лидерът на лек автомобил бе спрян за инспекция от полицията в Харманли. При превозването му към Районното ръководство, водачът сложил в джоба на униформата на младши полицейски контрольор Александър Александров банкнота от 200 евро за да осуети инспекцията. Последвал тест удостовери приложимост на метаамфетамин, а при обиск в него бе открита хартиена сгъвка с 2 грама бяло кристално вещество от същата дрога.



Съдът намира, че е налице действителна заплаха обвиненият да се укрие, защото не е български жител. Влязъл е в страната ни по непостоянен ред и познава метод и механизъм, по който още веднъж да напусне територията на България. Определението на съда може да обжалвано или протестирано в Апелативния съд в Пловдив. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР