Сириецът, които преди дни пробва да подкупи с 200 евро

...
Сириецът, които преди дни пробва да подкупи с 200 евро
Коментари Харесай

Задържаха в ареста сириец, пробвал да подкупи полицай 

Сириецът, които преди дни опитва да подкупи с 200 евро служители на реда, бе арестуван под стража. Днес Окръжният съд в Хасково му наложи най- тежката мярка. 

На 22 т.м. в Харманли 36- годишният сириец  дал  200 евро на служител на реда, с цел да не довърши стартирана инспекция.Чужденецът карал след приложимост на наркотични субстанции метамфетамин. За това нарушаване също ще му бъде повдигнато обвиняване. 

Съдът одобри съществуването на обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушенията, за които е притеглен към наказателна отговорност. Наред със съпричастността, както и от събраните към сегашния миг на досъдебното произвеждане доказателства и материални доказателства се открива, че въпреки и следствието да е в начален стадий са изяснени авторството и механизма на осъществените действия. Съдът намира, че е налице действителна заплаха да се укрие, което се извежда от обстоятелството, че Х.И. не е български жител, а жител на Р Сирия, която не е член на Европейския съюз. Влязъл е в страната по непостоянен ред и познава метод и ред, по който още веднъж да напусне територията на Р България. В тази тенденция съдът взе поради тежестта на осъществените действия и плануваните за тях санкции.

            

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР