СИРАКЮЗ, Ню Йорк (AP) — Федерален съдия отхвърли искането на

...
СИРАКЮЗ, Ню Йорк (AP) — Федерален съдия отхвърли искането на
Коментари Харесай

Съдия отхвърли искането на представителя Грийн за реституция за 65 000 долара за домашна охранителна ограда

СИРАКЮЗ, Ню Йорк (AP) — Федерален арбитър отхвърли настояването на представителя Марджъри Тейлър Грийн мъж от северната част на щата Ню Йорк да бъде наказан за това, че й е изпратил заплашителни гласови известия заплати 65 000 $ за защитната ограда на дома й в Джорджия.

Джоузеф Морели се призна за отговорен през февруари за закани към републиканския член на Конгреса в няколко позвънявания през 2022 година до нейния офис във Вашингтон, окръг Колумбия. През август той беше наказан на три месеца затвор. Жителят на Ендикот, Ню Йорк, сподели „ Ще те нараня “ в едно гласово известие и заплаши да „ заплати на някого 500 $, с цел да вземе бейзболна бухалка и да ти счупи черепа “, в друго, споделиха прокурорите.

Грийн изиска възобновяване на 65 257 $ за построяването на оградата и 1 375 $ за преконфигуриране на съществуващи охранителни камери в дома й в Джорджия. Адвокатите на държавното управление настояват, че разноските за сигурност на Грийн произтичат от заканите, съгласно правосъдните документи.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Бренда Кей Саннес отхвърли настояването в решение от вторник. Съдията написа, че федералният закон позволява реставрация, когато има загуба на имущество, само че „ Грийн – или по-точно нейната акция – е изразходвала пари за възстановяване на персоналната сигурност. “

Санес също означи, че юристите, които настояват, че реституцията не откри, че подобренията на сигурността са били директно свързани със заканите на Морели, за разлика от други закани.

Имейл с искане за коментар беше изпратен до офиса на Конгреса на Грийн.

Отделно, Джорджия мъж, упрекнат в закани против Грийн, беше задържан предходната седмица по федерални обвинявания. Властите споделят, че 34-годишният Шон Сирило, който живее в региона на Атланта, се е обадил два пъти в офиса на Грийн във Вашингтон на 8 ноември и е заплашил да навреди на Грийн, нейния личен състав и техните фамилии.

Сирило е упрекнат в предаване междущатски закани за пострадване на Грийн.

На в началото чуване в понеделник арбитър разпореди Чирило да остане в ареста в очакване на чуване за задържане, планувано за четвъртък, съгласно онлайн правосъдните регистри. Защитник на Cirillo, посочен в правосъдните регистри, не върна незабавно имейл в сряда с искане за коментар по обвиняванията.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР