Синята звезда Дънкан Джеймс беше засегнат от вълна от реакция

...
Синята звезда Дънкан Джеймс беше засегнат от вълна от реакция
Коментари Харесай

Феновете на Дънкан Джеймс молят „оставете лицето си на мира“, тъй като той е засегнат от реакция от последната процедура

Синята звезда Дънкан Джеймс беше обиден от вълна от реакция в четвъртък, откакто показа видеоклип, на който се подлага на усъвършенствано лекуване на лицето.

45-годишният мъж не е чужд за процедурите, само че в този момент неговите почитатели в Instagram му споделиха да „ остави лицето си на мира “, откакто е приключил „ несъразмерна “ работа. В клип в платформата на обществените медии Дънкан разказва в детайли своята работа по клетъчно подмладяване на byonik, предлагайки взор зад кулисите в клиниката RE-Skin в Шефилд.

Лекуван от специалист и притежател Ребека Елсдън, Дънкан изглеждаше обвързван със комплицирано съоръжение, защото тя стартира с масаж на главата му. След това Ребека изясни, че Дънкан се нуждае от импулсно задействан лазер с ниско равнище за работата - който вижда, че лазерът се задейства при всеки удар на сърцето.

Дънкан разкри, че страда от кожно заболяване Розацея, което значи, че типът лекуване е съвършен за неговия вид кожа, защото лазерът оказва помощ за понижаване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР