Синята зона за паркиране в централната градска част на Хасково

...
Синята зона за паркиране в централната градска част на Хасково
Коментари Харесай

Синята зона в центъра на Хасково вече е изцяло обурудвана с паркоавтомати

Синята зона за паркиране в централната градска част на Хасково сред булевардите "Съединение ", "България " и ул. "Стефан Стамболо " към този момент е напълно обурудвана с паркоавтомати.

Днес бяха инсталирани и задействани още 6 устройства за таксуване, с който броят им стана 13, заяви шефът на оператора на зоната "Тролейбусен превоз " Йордан Панев, представен от Българска телеграфна агенция.

С това над 500-те паркоместа в синята зона в регионалния център към този момент се обслужват над 90 % без нуждата от физическо наличие на инкасатор, посочи Панев.

Системата по негови думи разрешава също така гъвкаво таксуване освен на кръговиден час, само че и на минути съгласно цената на заредените в машината монети.

При приключване на постоянното работно време на зоната зареденият заем ще може да се употребява на идващия ден. Новите паркоавтомати са били закупени след социална поръчка и са на стойност към 50 000 лв.. Качеството на услугата се покачва, а мрежата има опция за надграждане в бъдеще с опция за потребление на банкови карти и други улесняващи клиентите варианти, добави Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР