Синята зона във Варна вече е въведена и макар че

...
Синята зона във Варна вече е въведена и макар че
Коментари Харесай

Читател на „Петел“ засне картинката в центъра на Варна: Ето колко работи новата Синя зона

Синята зона във Варна към този момент е въведена и въпреки че още е в гратисен интервал, при старта ѝ към този момент се виждат проблеми, които евентуално не са били планувани и към момента нямат решение. Това описа и сподели четец на „ Петел “, който направи същински репортаж със фотоси от центъра на морския град, прочут като Гръцката махала.

Ето какво написа варненецът, който илюстрира думите си и със фотоси, само че помоли да остане неизвестен:

" След въведената от 11 юли Синя Зона във Варна, към този момент втори ден продължава да се паркира погрешно и по нищо не проличава, че Община Варна счита да вкара ред. Банка на на една от улиците е запазила място за длъжностен абонамент, макар че още няма утвърдени такива места от Община Варна.  Цяла редица от коли са паркирали в нарушаване на ул. " Презвитер Козма ", като по този начин не разрешават на други коли да паркират на избраните за това места. Куриерски компании не престават да паркират където намерят за добре, а на избраните за инвалиди места, стопират коли без стикери.



От управлението на Общински паркинги и синя зона на Община Варна се похвалиха, че е събрала за първия час над 200 лева, само че в действителност главната цел - да се вкара ред в паркирането в центъра, надали скоро ще стане действителност. "



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР