Синя или червена София беше при двуполюсния модел преди 20-30

...
Синя или червена София беше при двуполюсния модел преди 20-30
Коментари Харесай

Александър Каракачанов: След прехода БСП стана малка треторазрядна партия, а СДС изчезна

Синя или алена София беше при двуполюсния модел преди 20-30 години. Противопоставянето на тези сили тогава унищожи стопанската система на страната, тъй като всеки стоеше зад партията си. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ първият демократично определен кмет на София Александър Каракачанов.

Той описа за делението на двете политически сили при започване на 90-те години у нас, когато те са били главните партии в конкуренцията:
Привържениците на Българска социалистическа партия ги беше пъклен боязън, а това беше повода Българска социалистическа партия да бъде една мощна и сплотена партия. Сега Българска социалистическа партия е дребна треторазрядна партия, а Съюз на демократичните сили изчезна на процедура. Така че, тази битка комунисти-демократи, това разделяне в обществото умря, и Слава Богу. Истината е, че Българска социалистическа партия, след свалянето на тоталитаризма, не съумя да стане лява партия. Тя остана тоталитарна и се надявам Ваня Григорова да успее да промени нещо там. Десните ги няма, Съюз на демократичните сили изчезна към този момент, приказвам за Съюз на демократичните сили на Костов.
„ Честно казано съм прелестно сюрпризиран от резултатите. Симпатизирам повече на Ваня Григорова в сравнение с Терзиев, тъй като знам за нея, познавам я. Докато господин Терзиев с изключение на бизнес сътрудниците му не знам кой го познава. Ваня Григорова е рисков претендент. Тя е била синдикалист. Не можеш да й затвориш устата с празни приказки. Аз не знам какви са позициите на Терзиев в обществен проект. Надявам се въпреки всичко той да направи нещо “, разяснява резултатите от локалните избори Александър Каракачанов.
23 на 14 са общинските съветници за ПП-ДБ по отношение на ГЕРБ, задоволително имат, с цел да си изберат ръководител на СОС. Може нещо да се договорят и с ГЕРБ даже. Но кметът е този, който има силата, без значение, че е пъстър общинският съвет, в случай че той е задоволително отракан, той може да прокара концепциите си даже благодарение на софиянци. Има доста способи. Вече не е като преди 89г. - хората да мълчат. Ще дойдат и ще го поддържат. Всички споделят: Аз ще направя София добра за жителите. За кои жители? Има региони за новобранци и региони в центъра.
Въпросът за Топлофикация е доста комплициран и остарял, изясни Александър Каракачанов. Това трябваше да се промени през 90-те години, топлофикациите трябваше да бъдат децентралзиирани. Постепенно ще се върви към изцяло преструктуриране на това дружество и отоплението на София, сподели още той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР