Синтетичен чай и амфетамин са иззети при претърсването в дома

...
Синтетичен чай и амфетамин са иззети при претърсването в дома
Коментари Харесай

Още над 9 кг дрога откри в Сталево полицията

Синтетичен чай и амфетамин са конфискувани при претърсването в дома на арестувания преди 2 дни от с.Сталево 30-годишен мъж, за който от полицията допускат, че е изхвърлилият от старозагорско БМВ раница с 9 кг хероин. Това оповестяват от ОД на МВР-Хасково.

В хода на продължаващата работа по закононарушението за владение на дрога проверяващите са претърсили и прилежащ на дома ненаселен парцел в селото. До каменен дувар е открит бидон с 6,100 кг синтетичен чай за пушене, 3 кг амфетамин, 100 конопени семена и към 20 мл прекурсор за обработка на синтетичния чай.

Преди 3 дни сталевецът бе арестуван с двама старозагорци- мъж и жена на 35 година и 36 година, с които дружно пътували в БМВ-то, чийто водач не сее подчинил на полицейско предписание със стоп-палка по пътя от Клокотница за Хасково. При преследването с полицейски автомобил от колата бе изхвърлена раница с 9 пакета хероин. Няколко часа по-късно в Стара Загора полицията задържа каралият притежател на автомобила, а по-късно в Карлово бяха задържани сталевецът и дамата от Стара Загора.

С разпореждане на прокуратурата арестуваният от Сталево е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за период от 72 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР