Синсинати Бенгалс се справи със снега, за да надиграе Бъфало

...
Синсинати Бенгалс се справи със снега, за да надиграе Бъфало
Коментари Харесай

Бенгалс надвиха Билс и ще играят отново с Чийфс в спора за титлата в АФК

Синсинати Бенгалс се оправи със снега, с цел да надиграе Бъфало Билс с 27-10 като посетител, с цел да си подсигурява повтаряне на мача за купата в АФК против Канзас Сити Чийфс. Миналия сезон Бенгалс надделяха Чийфс след продължение в Канзас Сити, преди да правят отстъпка във финала на Супербоул от Ел Ей Рамс. Сега те още веднъж имат късмет да се доберат до Супербоула и опцията за първи успех в историята.

Докато Бенгалс още веднъж ще бъдат в ролята по-скоро на новобранци против Патрик Махоумс и Чийфс, тяхната офанзивна линия обезпечи страхотна защита на куотърбека Джо Бъроу. Бъроу завърши с 23 от 36 сполучливи подавания, хвърляйки за 242 ярда и два тъчдауна, до момента в който рънинг бекът Джо Миксън приключи със 105 ярда и тъчдаун при 20 керита.

Сейфтито на Билс Дамар Хамлин, който получи сърдечен арест по време на след това прекратения мач с Бенгалс в постоянния сезон по-рано този месец, наблюдаваше конфликта от трибуните и получи овации на крайници, когато бе показан в публиката.

В разногласието за купата на НФК Филаделфия Ийгълс ще се изправи против Сан Франциско 49-ърс. 49-ърс доближиха трети спор за купата в конференцията в последните четири години след победа с 19-12. Далас пък ще би трябвало да изчака още за нова поява в Супербоула – за последно „ каубоите “ завоюваха купата през 1996, когато се оправиха с Питсбърг Стийлърс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР