СИНСИНАТИ (АП) — Победителят от съботния мач между Vikings и

...
СИНСИНАТИ (АП) — Победителят от съботния мач между Vikings и
Коментари Харесай

Vikings и Bengals ще се опитат да останат в плейофната картина, когато отборите 7-6 се изправят в събота

СИНСИНАТИ (АП) — Победителят от съботния мач сред Vikings и Bengals ще остане в претъпканата плейофна картина — на най-малко за в този момент. Губещият може да има проблеми.

Двубоят на тимовете 7-6 — и двата разчитащи на аварийни куотърбекове, с цел да стигнат до плейофите — е толкоз покрай наложителна победа, колкото всеки е играл този сезон.

Бенгалс са в средата на група от шест тима на AFC със 7-6 върха. Загуба от Минесота би оставила стремежите им след сезона в сложна форма.

„ Да, това е огромно, от което в действителност се нуждаем “, сподели треньорът на Bengals Зак Тейлър. „ Сигурен съм, че (викингите) се усещат тъкмо по същия метод. Това в действителност е методът, по който лигата е основана тази година. Това е забавно за почитателите, кара всички да вземат участие и всеки има защо да играе. И мисля, че в последна сметка ние сме в позиция – мисля, че Минесота е в позиция – в която вие продължавате да контролирате това, което можете да контролирате, и ще се случат положителни неща. “

Викин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР