Синовете на обичаната от поколения българи певица Марги Хранова я

...
Синовете на обичаната от поколения българи певица Марги Хранова я
Коментари Харесай

Синовете на Марги Хранова: Мамо, махай се от Капките ставаш за смях!

Синовете на обичаната от генерации българи певица Марги Хранова я убеждават на напусне риалити шоуто „ Като две капки вода “, научи „ Галерия “. Кристиян и Кирил Бойчеви считат, че от предаването целят да изложат и унизят майка им.

„ Бутонът на шанса е нагласен по този начин, че на мама все да й се падат сложни облици, които да я осмеят пред цяла България “, възмущавал се огромният й наследник Кристиян пред свои другари.

Най-големият срам съгласно синовете била имитацията на а, когато Марги трябваше да заголи баджака и да танцува на сцената като Яката дупара. Всъщност публиката стана на крайници да приветства представянето на Хранова, само че на другия ден отзивите по форумите не бяха изключително ласкави.

„ Пълна гротеска “, „ Какво беше това пошляпване по дупето?! Ехоо, това въпреки всичко е великата Марги Хранова, имайте малко почитание! “, „ Трябваше да откаже имитацията, вместо да се излага пред цяла България по гащи и жартиер “, гласят единствено част от мненията на почитатели на „ Капките “.

Именно поради сходни мнения синовете на певицата избухнали против предаването и я умолявали да напусне. Те са уверени, че Бутонът на шанса не работи на инцидентен принцип, а имитациите авансово се уговарят сред режисьорите. Специално тези, които се падат на майка им – с комична цел. Освен Гери-Никол, естрадната изпълнителка имаше непостижимата задача да имитира Софи Маринова, Дони и Момчил и Дженифър Лопес, като последната бе цялостен неуспех.

„ Важното е шоу да става! Интересува ги само рейтингът на предаването, само че няма да разреша да си вършат реклама на гърба на мама “, ядосвал се Кристиян, който е по-избухливият от двамата братя.

Всъщност Марги също била срещу да имитира 19-годишната Гери-Никол, освен тъй като е надалеч от стила й. Хореографията и методът на обличане на певицата били прекомерно пошли съгласно Хранова. „ Доста моменти от танца на Гери-Никол отпаднаха по избор на Марги. Освен това, няколко пъти сменяхме стайлинга й, с цел да не е прекомерно разголена “, описват от екипа на „ Капките “. Колеги на звездата пък са безапелационни, че е войник и в никакъв случай не би се предала.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР