Синовете на музикалните легенди Пол Маккартни и Джон Ленън, Джеймс

...
Синовете на музикалните легенди Пол Маккартни и Джон Ленън, Джеймс
Коментари Харесай

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън подготвят обща песен

Синовете на музикалните митове Пол Маккартни и Джон Ленън, Джеймс и Шон, приготвят обща ария.

Тя носи името " Primrose Hill " и е ода за силата на лондонския Риджънтс парк. Обявявайки неотдавна плана дружно със своя " добър другар ", Маккартни съобщи, че песента го кара да се усеща " разчувствуван ".

" С стартирането на тази ария имам възприятието, че в действителност започваме да работим дружно ", написа той в X. В пост в Instagram разкри, че тя е въодушевена от привидение, което е имал като дете в един летен ден в Шотландия.

От своя страна сър Пол предложи бащинската си поддръжка, като показа за идното парче в каналите си в обществените мрежи и изпрати " доста обич на Шон Оно Ленън, който е съавтор на песента ". Шон е по-малкият наследник на починалия Джон Ленън и художничката Йоко Оно. А Джеймс е наследник на Пол Маккартни от починалата му първа брачна половинка Линда.

Сътрудничеството на двамата добавя многочислените им солови планове с друг триумф. " Primrose Hill " е вторият на Маккартни за тази година, откакто през февруари той се завърна с " Beautiful " - първото му издание от 2016 година насам. Оно Ленън също има редица солови записи, както и осъществявания с голям брой групи, измежду които Cibo Matto, The Ghost Of A Saber Tooth Tiger и The Lennon Claypool Delirium, напомня Военновъздушни сили. 

Сътрудничеството на потомците на The Beatles последва издаването на последната прощална ария на превъзходната четворка - " Now and Then ", която оглави класациите при излизането си предходната година. На процедура тя е на 45 години, като първите тактове са написани от Джон Ленън през 1978 година, а песента е дефинитивно приключена през 2022 година И четиримата членове вземат участие в песента, която е последната, записана от Ленън, Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР