Синовете на Джон Ленън и Пол Маккартни - Шон и

...
Синовете на Джон Ленън и Пол Маккартни - Шон и
Коментари Харесай

Синовете на Ленън и Маккартни с обща СНИМКА

Синовете на Джон Ленън и Пол Маккартни - Шон и Джеймс, са доста положителни другари, тъкмо както своите известни татковци.

На фотографията, която Шон Оно Ленън показа в своя Инстаграм профил и на която той е дружно със сина на Пол Маккартни - Джеймс, незабавно предизвика голям брой реакции от техните почитатели в мрежата. Всъщност фотографията е направена по време на техни общи записи през 2018 година, само че това, което притегля вниманието на публиката, е, че двамата доста наподобяват и на известните си татковци и членове на именитата група The Beatles.
Снимка: Instagram  Синовете на Ленън и Маккартни с обща СНИМКА

Един от мненията под фотографията гласи:

" Много ми се желае да видя синовете на Beatles да вършат дружно албуми като техните татковци. Само си го представете ", препращайки с последните си думи към заглавието на шлагера на Джон Ленън " Imagine " (Представете си!)

Друг пък е коментирал, че е напряко плашещо каква изумителна аналогия има сред Шон и Джеймс и техните татковци преди години.

Всъщност и Шон, и Джеймс следват стъпките на Джон и Пол и към този момент са издали по два албума всеки. Шон, с изключение на по солови планове, работи като музикант и продуцент с редица банди.

Джеймс постоянно е бил доста загадъчен по отношение на връзките му със популярния си татко и неведнъж в предишното е отказвал да дава отговор на въпроси за фамилията им. Той е четвъртото дете на Пол и Линда Маккартни, и има три сестри - Хедър, Мери и Стела.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР