Синовете на Дейвид Бекъм може да не са тръгнали сериозно

...
Синовете на Дейвид Бекъм може да не са тръгнали сериозно
Коментари Харесай

Шегите на Дейвид Бекъм с Ромео и Круз

Синовете на Дейвид Бекъм може да не са тръгнали съществено по неговите стъпки във футбола, само че пък не му отстъпват по наличие в обществените мрежи, жанр и внимание, което получават от дамите.
 Бруклин Бекъм, готварските му умения и пестото, с което съумя да ядоса мнозина
Кого ядоса Бруклин Бекъм

И рецептата, която му навлече куп врагове

Най-големият, Бруклин, към този момент откри любовта на живота си и чакаме да го забележим пред олтара. Той от дълго време си завоюва купата на сесксимвол, а двамата му по-малки братя също се учат от известния си баща по какъв начин да бъдат център на внимание.

В края на предходната седмица Дейвид Бекъм разгласява в профила си в Instagram две фотоси, на които е с момчетата си Ромео и Круз . А акцентът е върху прическите, с които тримата са се сдобили.

" Понякога момчетата се нуждаят от увещание кой го направи първи още през 90-те. Но по израженията им проличава, че не са доста удовлетворени от това ", написа шеговито футболистът и добави хаштаг, с който още веднъж припомня, че " баща беше първи ".

Дейвид още веднъж се е върнал към русата коса, с която в действителност постоянно се подвизаваше през 90-те. Неговия образец е последвал и Ромео, а Круз работи още по-смело и се е боядисал в розово .
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и по какъв начин означиха годишнината от сватбата си
Нестандартното пояснение в обич на Дейвид Бекъм

Звездното семейство чества

Това не е първият път, в който по-малките синове на футболиста копират неговия имидж отпреди две десетилетия . Преди известно време се хвалеха с по-дълги коси и руси кичури - запазена марка на Бекс, когато брачната половинка му беше Пош Спайс.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР