Синоптиците предупредиха за невероятен ураган, който се насочва към Съединените

...
Синоптиците предупредиха за невероятен ураган, който се насочва към Съединените
Коментари Харесай

Американски експерт се разплака на живо. САЩ чакат невероятен ураган: Просто е ужасно

Синоптиците предизвестиха за " необикновен вихър ", който се насочва към Съединените щати. Няма никакво подозрение за неговата разрушителност. Американският специалист Джон Моралес се разплака онлайн. „ Това е просто извънредно “, предизвести той.

Ураганът Хелън връхлетя Съединени американски щати. Той към този момент зае трето място в класацията на най-смъртоносните от началото на този век. Но в този момент синоптиците оповестяват за още по-тежко естествено злополучие. Ураганът Милтън е на път да се приближи до брега. Експертите считат, че американците ще го помнят дълго време и ще се трансфорат в главния прелом на петгодишния проект.

Милтън получи петата, най-висока категория по скалата за активност на урагана. Очаква се във Флорида, Южна Каролина и прилежащите щати. Около шест милиона души живеят в зоната на евентуално заличаване. Пикът се чака следобяд на 9 октомври по московско време. В Щатите тогава ще бъде сряда сутринта.



Предстоящият вихър се трансформира в съществена тематика на новините в няколко щата. Журналистите се пробват да осведомят хората допустимо най-бързо за протичащото се. Разбира се, това не може да стане без експертни мнения.

Като посетител специалист в студиото на NBC6 пристигна известният метеоролог Джон Моралес.

" Невероятен вихър идва към нас. Просто е извънредно " - сподели той, некадърен да сдържи сълзите си.

Друг синоптик, служителят на ABC Дейвид Хартман, написа в обществените медии, че „ най-лошото естествено злополучие в актуалната история на Флорида наближава “.

Това ще бъде пагубен удар - Конгресменът Анна Паулина Луна разгласява пост, цялостен с обезсърчение, призовавайки жителите на крайбрежните региони да се изтеглят.

Във Флорида е оповестено изключително състояние. Експертите считат, че епицентърът на бедствието ще бъде в Тампа. Това е град на брега на Персийския залив, където живеят към 400 хиляди души. Хората всеобщо бягат от това обитаемо място. На изхода има тапи. Местният бейзболен стадион към този момент е трансфорат в подслон. Там ще бъдат настанени тези, които не могат или не желаят да заминат. Хората изпразват рафтовете на супермаркетите в подготовка за бедствието.



" Милтън " ще премине през Орландо с население от 330 хиляди души, Форт Майерс (100 хиляди жители), Джаксънвил, където живеят съвсем милион американци.

Максималните непрекъснати ветрове в Милтън в този момент са 80 благи в час, с пориви до 90 благи в час, сподели NHC. Този вихър беше приет за най-мощния тропически циклон в Атлантическия океан след Уилма (2005 г.). От 1950 година единствено два пъти е имало урагани в Мексиканския залив със скорост напразно, сходна на тази на Милтън. Това е " Алън " през 1980 година и " Рита " през 2005 година

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34286Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед41601Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед22075Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед12179Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед10925Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед169615Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149279Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР