Синоптиците обещават хубаво време събота и неделя, така че имаме

...
Синоптиците обещават хубаво време събота и неделя, така че имаме
Коментари Харесай

През уикенда в Utopia Forest ще се проведе едно от най-чаканите февруарски събития в Бургас

Синоптиците дават обещание хубаво време събота и неделя, тъй че имаме всички предпоставки за един уикенд

Базарите в гората на Utopia Forest към този момент се трансфораха в традиция, а в този момент от хитовия бургаски хотел дават обещание да ни подарят още едно незаправимо тематично събитие. Този път то ще е „ За виното с обич “, а както подсказва и името, в УТОпичната гора среща ще си дадат едни от най-хубавите производители на вино в България.

Базарът „ За виното с обич “ започва в събота (11 февруари) от 11:30 ч. и ще продължи до неделя вечер, а посетителите ще могат да закупят прелестни дарове във връзка февруарските празници.

„ Намира ме се във време от годината, когато за хората няма доста занимания и позитивни страсти, само че ние отново ще зарадваме бургазлии и гостите на града с нещо друго и в същото време обвързано тематично с идните празници. Ще обърнем изключително внимание на Трифон Зарезан и за трета поредна година сме поканили изключителни производители на вино. Освен това обаче, посетителите ще видят защити български създатели, които ще показват крафт сувенири, свързани с виното, шоколадови изкушения и лакомства, защити млечни и месни хранителни артикули. Гостите на базар „ За виното с обич “ ще се насладят и на прелестното ни външно барбекю, което се трансформира в обичана зимна дестинация на бургаските фамилии “, разясниха уредниците от Utopia Forest.

„ Синоптиците дават обещание хубаво време събота и неделя, тъй че имаме всички предпоставки за един уикенд, изпълнен с доста позитивни страсти. Ще имаме посетители от цяла България, които са подготвили страхотни виновност, храни и сувенири, тъй че каним всички да посетят това дълго чакано събитие. В събота ще подарим на гостите и музика онлайн с бургаските любимци Дишо и Ваньо, с цел да може прекарването да бъде в действителност незабравимо “, обобщават уредниците.

Работното време на базар „ За виното с обич “ в Utopia Forest ще бъде от събота и неделя в часовете от 11:30 до 20:00.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР