Синоптиците обещават днес да е сравнително топло, а утре -

...
Синоптиците обещават днес да е сравнително топло, а утре -
Коментари Харесай

Днес очакваме до 10 градуса, а утре ни очаква пролетно време

Синоптиците дават обещание през днешния ден да е относително топло, а на следващия ден - съвсем пролетно време.

След ниските температури през последните дни, посрещаме Коледните празници с хубаво време. На Бъдни вечер денят ще е безоблачен съвсем над цялата страна с по-видима облачност в североизтока. Ще се усеща вятър, само че не с ледени пориви, а по-топъл от югозапад. Температурите в часовете следобяд – сред 5 и 10 градуса, тук-там в Дунавската низина до 13-14 градуса. В планините вятърът ще е мощен, само че времето ще е слънчево. Температурите ще се двоумят от минус 2 градуса по високите елементи до плюс 5-6 в ниското.

На Коледа ще е още по-топло – дневните температури на всички места ще са с 2-3 градуса по-високи. Облачността ще е рехава с наклонност да се усилва от запад на изток. Валежи обаче не се чакат. В последния ден на седмицата обаче облаците ще са повече и в западната половина на страната ще превали дъжд, с по-голяма възможност в северозапада, заяви Нова тв.

Седмицата сред Коледните и Новогодишните празници ще стартира с топло за сезона време, само че с валежи, които ще са на повече места в страната към средата на интервала. За Новогодишната нощ температурите ще се върнат към естествените за сезона, само че снеговалежи не се обрисуват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР