Синоптикът на Нова тв Николай Василковски ни разочарова с прогнозата

...
Синоптикът на Нова тв Николай Василковски ни разочарова с прогнозата
Коментари Харесай

Синоптик на Нова ни разочарова с прогнозата за времето до края на седмицата

Синоптикът на Нова тв Николай Василковски ни разочарова с прогнозата за времето през днешния ден и до края на седмицата:

``
реклама

Дъждовен и заоблачен ще е днешният ден, сподели той. Над цялата страна чакаме валежи сутринта, по-чести в Югозападна България, а в следобедните часове - в централна и Източна България. В този час и до обяд към момента има много затруднена ниска видимост в регионите на Централна и Източна България. 

Температурите през днешния ден ще са сред 13 и 19 градуса в цялата страна. В планините също ще вали дъжд в по-ниското, на високото обаче ще вали сняг. 

До края на седмицата времето ще е несигурно, с по-чести валежи през почивните дни. Тогава се чакат и гръмотевици. Температурите обаче остават високи - сред 13 и 14 градуса през уикенда. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР