Синоптикът на Нова телевизия Николай Василковски даде своята двуседмична прогноза

...
Синоптикът на Нова телевизия Николай Василковски даде своята двуседмична прогноза
Коментари Харесай

Ники Василковски: Високи температури до края на октомври

Синоптикът на " Нова телевизия " Николай Василковски даде своята двуседмична прогноза за времето.

" Температурата на морската вода сега е към 19-20 градуса. До края на тази седмица температурата ще остане в този период. Не се чака някакво мощно неспокойствие, морето ще бъде брилянтно умерено. Минаха тези горещи събота и неделя, когато най-вече в Северна България бяха маркирани температурни върхове. 

До края на този месец температурите остават приблизително видяно в диапазон 25-30 градуса. Има някакви съмнения в този момент в сряда и петък, където ще стигне до 31 градуса. Валежи, колкото и да има такива знаци по картата, те няма да са толкоз основни. Сряда по здрач ще мине един леден фронт през Западна и Северна България с повече превалявания. Четвъртък е по-интересен ден, защото ще има гръмотевични стихии. В южните и източните региони с по-голяма възможност, местни превалявания с гръмотевици, което за октомври не е обикновено. Дори е допустимо някъде да има и градушка ", сподели той.

" В събота и неделя температурите ще са до 27-28 градуса. В петък вечерта един фронт с превалявания, които до събота сутринта ще са минали. В неделя ще има някакви местни валежи в Южна България. Събота против неделя връщаме стрелките с един час.  Дневните температури от 2 до 5 ноември ще са от 10 до 15 градуса ", добави Василковски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР