Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е заборчлял жестоко

...
Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е заборчлял жестоко
Коментари Харесай

Наш синоптик го загази, стана зависим към хазарта?

 Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е заборчлял грубо поради пристрастеността си към хазарта, а в жертва на неговата взаимозависимост е паднала някогашната му половинка - журналистката Ива Колева. Близки до харизматичната брюнетка издават пред " Уикенд ", че на редакторката даже й се е наложило да изтегли заем, с цел да погасява задълженията на своя някогашен любим.

Малко преди краха на дългогодишната им връзка през 2020 година Лазаров се примолил на редакторката да му помогне да се оправи с задълженията, които натрупал около увлечението му към хазартните игри. Поискал от нея да изгегли заем с ангажимента, че ще го изплаща той. Така Ива Колева била принудена да кандидатства за заем от 5000 лева, а парите трябвало да отидат по погасяването на отговорностите на корпулентния синоптик. Скоро по-късно връзките им завършили и редакторката изпаднала в меланхолия, тъй като й се наложило да си търси ново жилище, до момента в който изплаща заем от банката.

" Борислав по този начин и не удържа на обещанието си и тя сама върна целия заем. Много беше засегната от постъпката му ", настояват нейни другари. Изпаднала в невъзможност, Ива помолила собствен непосредствен другар да наемат апартамент дружно, до момента в който си стъпи на краката.

" През цялото това време тя не спираше да приказва за Боби. Твърдеше, че е доста харесван от дамите. Разказваше по какъв начин един път някаква мацка на улицата се е спънала, тъй като се била втренчила в него. Страхуваше се, че бързо ще я размени ", споделя нейна близка. С всеобщи старания от страна на приятелите й, тя съумяла да се съвземе след тежката разлъка и се впуснала в нова връзка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР