Синоптичките на Нова телевизия стартираха инициативата „Време за надежда“, чрез ...

Синоптичките на Нова телевизия стартираха инициативата „Време за надежда“, чрез

Любовни искри в NOVA! Синоптичка с 4 бебета, колежки й помаг...

Синоптичките на Нова телевизия стартираха самодейността „ Време за вяра “, посредством която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги другари. Идеята за самодейността се заражда преди две години и с помощта на партньорството с организацията „ Animal Rescue “, фондацията „ Четири лапи “, неправителствената организация Stray Angels, както и на приютите за бездомни кучета на общинско дружество „ Екоравновесие “, тя към този момент е реалност.„ Ако желаете да си имате правилен приятел в студените зимни вечери, Бренди е подготвена да бъде постоянно до вас. Освен нея ви чакат и Бакарди, Бейлис, Бърбън. Всички тези четири четиримесечни сладурчета са изоставени от белгийски жител. От там идва името на кучилото – „ Кучило на Белгийците “. Нямат шанса да се снабдят с приемен дом и от два месеца живеят в клиниката. За благополучие, успяхме да ги опазим от заболявания и към този момент са изцяло имунизирани и подготвени да си отидат вкъщи. Бренди и братята й са привикнали с всевъзможни хора, всевъзможни кучета и биха се приспособили бързо, към хора, които ще им предложат дом и обич. Биха били чудни и гальовни домашни любимци “, споделя за кученцата водещата.

„ В никакъв случай не желая кучетата да се одобряват като коледен подарък. Важно е да се знае, че това е огромна отговорност! “, разяснява Лора Георгиева.

Ако желаете този мъник да стане част от вашето семейство може да пишете на пощата на организацията: Също по този начин може да посетите фейсбук страницата „ Animal Rescue Sofia “ или уеб страницата: www.arsofia.com/bg или да посетите приюта намиращ се напълно покрай София на адрес: ул. Хан Богров 20.

Източник: marica.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg