Синоптичката Натали Трифонова и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой са

...
Синоптичката Натали Трифонова и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой са
Коментари Харесай

Натали Трифонова и мотошампионът Мартин Чой са новата светска двойка 


Синоптичката Натали Трифонова и първенецът по мотоциклетизъм Мартин Чой са новата световна двойка. Знойната хубавица е забила 40-годишния играч, с който към този момент на няколко пъти са забелязвани в тузарски заведения. Двамата даже са посрещнали Новата 2024 в столичния пиано бар „ Силикон “, а преди този момент Чой изненада русокоската с воаяж до Рим за рождения й ден.

Всеизвестен факт е, че Натали не си губи с посредствени мъже и всичките й досегашни сътрудници са били от милионер нагоре. След като завърши дългогодишната си връзка с непристойно богатия Доан Хасан, името й бе свързвано с това на експремиера Бойко Борисов, Слави Трифонов и други

Според осведомени връзката на синоптичката с Чой е сериозна, като мотошампионът даже към този момент я е срещнал с 14-годишната си щерка Киара.

Дали обаче Натали е наясно с трагичните финансови проблеми, които водачът има от много време насам?

Публична загадка е, че от няколко години единственият парцел на състезателя – унаследен апартамент в квартал „ Банишора “, е заложен против смешните 20 000 лв.. Нещо повече – лихварите са принудили татко му, майка му, брат му да му станат съдлъжници и солидарно да дават отговор за нечовешките лихви, които всеки месец Мартин би трябвало да брои.

В спортните среди настойчиво се шушука, че Чой продължава да затъва в борчове поради пристрастеността си към хазарта и леките дами. Никоя банка не била склонна да отпусне заем на 26-кратния първенец поради неприятното кредитно минало.

Въпреки извънредно нестабилното си финансово положение, мотошампионът не се е лимитирал с харчовете и всяка година се докарва с чисто нов финален модел мотор. Сега, когато леглото му се топли от една от най-известени мъжемелачки в бТВ, портфейлът му напълно ще изтънее, цъкат с език осведомени. Чой засипвал Натали с куп скъпи дарове, измежду които финален модел Мерцедес, екзотични почивки и диамантени колиета, написа Intrigi.bg.

„ С това движение дните на Мартин Чой като един от най-желаните и богати ергени са преброени “, разясняват в мотосредите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР