Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска се похвали с нов

...
Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска се похвали с нов
Коментари Харесай

Гери Малкоданска сияе! Вижте чисто новия й луксозен автомоби...

Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска се похвали с нов розов автомобил. Тя обиколи софийските улици с първокласно кабрио в обичания на всички дами розов цвят.



Самата Гери бе пременена в розов тоалет. Твърде евентуално е да си е направила подарък за Гергьовден, откакто около рождения ден на половинката й Алекс Ковачев през последните години тя не помни за имения си ден, описват близки до двойката.

Датата 6 май е специфична за фамилията на Малкоданска и всички се събират да честват. Не единствено имения ден на Гери, а също по този начин и рождения ден на нейната половинка - интериорният дизайнер Алекс Ковачев.

Младото семейство за следващ път позволи камерите на Нова телевизия в дома си, с цел да опишат повече за традициите, които съблюдават на този ден. За първи път Алекс се нагърбил със задачата самичък да подготви агнешкото за трапезата, което се оказва негов специалитет.

" Преди години на имения си ден съм се чувствала доста празнично, само че през последните 5-6 години рожденият ден на Алекс взе превес. И аз като че ли не помня, че също имам празник на тази дата ", призна през смях Гери.

" Да празнуваш на Гергьовден е супер особено. Няма да не си признателен, когато празнуваш имен ден на народен празник. Моето име е типично българско, одобрявам си го и съм признателна на родителите ми, че са го избрали. Знам, че е имало полемика и са обсъждани още имена като Галя и Грета, само че са избрали най-после Гергана. Кръстена съм на баба ми по майчина линия, която се споделя Гена. ", разкри неподозирани неща от персоналния си живот най-слънчевото момиче от родния ефир, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР