Синоптичката на БТВ Стаси Цалова разкри, че утре времето ще

...
Синоптичката на БТВ Стаси Цалова разкри, че утре времето ще
Коментари Харесай

Стаси Цалова: По-студно в утрешния ден. После температурите тръгват нагоре

Синоптичката на БТВ Стаси Цалова разкри, че на следващия ден времето ще бъде по-студено спрямо през днешния ден.

" Затоплянето, което стартира,за малко ще бъде прекратено на следващия ден. Още тази нощ облачността от северозапад ще стартира да се усилва. Утре към този момент ще бъде забележителна. Краткотрайни преваляния ще има единствено тук-там. Ще вали най-много дъжд. Сняг ще превалява най-вече в планинските региони на следващия ден.

Минималните температури ще бъдат от минус 3 до плюс 2 градуса. С увеличаване напразно от северозапад, а в Източна България - от север, ще прониква по-студен въздух и на следващия ден денем ще бъде по-студено в сравнение с беше през днешния ден.

Днес имаше места със стойности над 10 градуса. Утре оптималните температури ще бъдат сред 4 и 9 градуса. В София 4, в Пловдив 9, във Варна 6, в Бургас 7 градуса. 

Над планините ще бъде най-вече облачно. Ще превалява сняг, на повече места в Стара планина. Вятърът ще се усили. Ще бъде най-вече сдържан от север-северозапад. На моменти ще се усилва и повече.

След утрешното захлаждане през идващите дни температурите ще тръгнат нагоре. Ще бъде прохладно, облачността ще бъде променлива, съвсем без валежи. Няма да липсват и слънчеви часове ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР