Синоптичката на БТВ Станислава Цалова каза какво ще е времето

...
Синоптичката на БТВ Станислава Цалова каза какво ще е времето
Коментари Харесай

Стаси Цалова каза кога най-после ни очаква затопляне

Синоптичката на БТВ Станислава Цалова сподели какво ще е времето в идващите няколко дни.

" Със захлаждането на от ден на ден места дъждът стартира да минава в сняг. На прохода Петрохан има закъсали коли, станали са няколко произшествия и е спряно придвижването. Километрично запушване пишат хора в групата " Забелязано в Петрохан ". В проходите зимната конюнктура не е за подценяване.

През нощта преваляванията щ отслабват, само че в множеството региони към този момент ще бъдат от сняг. 

Утре ще бъде студено. Рано сутринта температурите ще бъдат сред минус три и плюс два градуса. Пред деня преобладаващите стойности ще бъдат сред един и шест градуса.

Утре от запад преваляванията най-много от сняг ще стопират. В следобедните часове над западната половина от България ще има даже краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа до сдържан, в източните региони краткотрайно мощен вятър от север-североизток.

По морето по южното крайбрежие и за на следващия ден има жълт код за неспокойствие до четири бала. Това са талази високи до 2,5 метра.

В планините облачността на следващия ден ще бъде забележителна. И там от запад снегът ще отслабва и ще стопира. Вятърът ще стане от североизток, по най-високите елементи от изток и ще бъде сдържан, а за малко и мощен.

През почивните дни времето ще бъде умерено, съвсем без превалявания. Облачността ще понижава, вятърът също ще отслабне. Ще бъде обаче студено. Затопляне ни чака през новата седмица ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР