Синоптичката на БТВ Натали Трифонова обяви, че утре ни очаква

...
Синоптичката на БТВ Натали Трифонова обяви, че утре ни очаква
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Облачно утре с валежи от дъжд

Синоптичката на БТВ Натали Трифонова разгласи, че на следващия ден ни чака най-вече облачно време.

" Ще има и превалявания от дъжд. На доста места в Западна и Централна България ще вали, в множеството региони едва, единствено в крайните югозападни - по-значително. Температурите сутринта ще бъдат най-вече сред 5 и 10 градуса. Следобед чакаме сред 12 и 17. В София ще бъде към 12. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток на следващия ден.

В планините ще бъде облачно и мъгливо, в масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, а по високите места - от сняг. Вятърът в планината ще бъде мощен, а по високите елементи даже плевел, от юг. На 1200 метра височина температурата ще е 7 градуса, на 2000 - към нулата.

И в събота ще бъде най-вече облачно със слаби превалявания от дъжд. Минималните температури ще са от 3 до 8 градуса, а оптималните - от 8 до 13.

В неделя сутринта ще бъде към момента облачно, само че следобяд ще доминира слънчево време и ще се затопли.

Много слънчеви часове и високи температури ни чакат и в понеделник.Във вторник обаче ще бъде облачно и дъждовно. Ще вали най-вече в Западна и Южна България, в региона на Родопите - доста, а следобяд ще стартира и захлаждане, което ще продължи и през идващите дни ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР