Синоптичката на БТВ Натали Трифонова каза своята прогноза за следващите

...
Синоптичката на БТВ Натали Трифонова каза своята прогноза за следващите
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Слънчево почти в цялата страна, облаци на изток

Синоптичката на БТВ Натали Трифонова сподели своята прогноза за идващите няколко дни.

" Предимно слънчево време ни чака в петък. Около и следобед над планинските и източните региони облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Сутрешните температури ще бъдат сред 4 и 9 градуса, а дневните - сред 20 и 25. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Предимно слънчево ще бъде и в планините. Следобед ще има повече облаци, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Вятърът в планината ще бъде сдържан от северозапад. Максималната температура на 1200 метра височина ще бъде към 13-14 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.

И в съботния ден ще се радваме на доста слъце. Повече облаци ще има над Източна България. Но вероятността за превалявания е дребна. Температурите ще бъдат малко по-високи - до 26-27 градуса.

В неделя в източните региони ще бъде облачно, следобяд тук-там ще превали и прегърми. В Западна България краткотрайни превалявания ще има единствено в планините.

В първите дни на новата седмица ни чака най-вече слънчево време. Температурите заран ще бъдат най-вече сред 4 и 9 градуса, а следобяд сред 20 и 25 градуса ",  сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР