Синоптичката на БТВ Натали Трифонова каза какво ще бъде времето

...
Синоптичката на БТВ Натали Трифонова каза какво ще бъде времето
Коментари Харесай

Натали Трифонова каза къде ще е 0 градуса утре

Синоптичката на БТВ Натали Трифонова сподели какво ще бъде времето в идващите дни.

" В идващите часове към момента ще вали тук-там към Родопите, само че през нощта преваляванията ще спрат. Петъчният ден ще стартира с ниски температури. Сутринта чакаме сред 2 и 7 градуса, а в котловините на Западна България ще бъде и по-студено - до 0 градуса ще паднат стойностите тук. През деня ще бъде облачно, а следобяд в южните региони на страната ще паднат и превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще бъдат сред 13 и 18 градуса. В София следобяд - към 13.

Облачно ще бъде в планините. Още преди обяд в Рило-Родопската област ще стартират превалявания от дъжд, а над 1300 метра височина ще вали сняг. На места чакаме обилни количества. Вятърът в ниските елементи ще се ориентира от изток-югоизток и ще се усили, а по билата ще бъде мощен от югозапад.

В нощта против събота преваляванията ще се усилят и ще обзет и Източна България, като тук-там ще бъдат обилни. И в събота денем ще вали интензивно в Източна България.

В нощта против неделя преваляванията за малко ще спрат, след което още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и денем още веднъж ще превали и прегърми.

В понеделник ще бъде прохладно с валежи основно в планинските региони, само че във вторник още веднъж се чакат интензивни превалявания в страната ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР