. Синоптичката кръсти наследницата си Белла и все още не

...
. Синоптичката кръсти наследницата си Белла и все още не
Коментари Харесай

Гери Малкоданска да роди здраво бебе

. Синоптичката кръсти наследницата си Белла и към момента не може да се нарадва, че износи бебето до 9-ия месец и то се роди живо и крепко.

Чаровницата признава, че е заченала и износила бебето след молби пред чудотворната икона на Богородица – " Златна ябълка " от асеновградския кв. " Горни Воден ", на която се помолила да има живо и крепко бебе, написа " Уикенд ".

Синоптичката слезе от ефир още при започване на лятото, без да разрива каква е съответната причина, само че скоро стана ясно, че ще подари с трето дете мъжа си. Той има щерка Джули в тийнейджърска възраст от първия си брак, само че съвсем не я демонстрира и заобикаля да приказва за нея.

Малкоданска е доста щастлива, че молбите й за второ дете се сбъднаха и съумя да изкара по-лека от първата бременност, когато синът й Лео се появи при започване на 7-мия месец след двумесечна борба за живота му.
" Идва една неволя и в случай че не се изправиш задоволително бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от неприятни неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата заран имах час за обзор, на който да проследя по какъв начин се развива детето. На този обзор ми споделиха, че има огромна възможност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лекуване това да не се случи. Имаше глътка пресен въздух и след това – отново. Озовах се в болница, която не напуснах доста дълго време, с цел да стигнем до самото раждане”, описа преди време чаровната синоптичка.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР