Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова заяви, че е

...
Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова заяви, че е
Коментари Харесай

Натали Трифонова срина със земята Волен Сидеров и издаде къде е звезда той

Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова съобщи, че е разочарована от новата обществена мрежа Threads, която се дефинира като „ новия Facebook “.

Тя е позната като безспорна вълшебница на обществените мрежи, само че този път нервите ѝ не са издържали на грубото отношение и на равнището на връзка в новото създание на Марк Зукърбърг.

„ Прекарах там тъкмо първата седмица и след това се отхвърлих. Типично, нямаше по какъв начин да не стане, побългарихме я тази платформа “, съобщи Натали пред сътрудниците си от „ Тази заран “.

Тя им изнесе къса лекция за Threads, като изясни, че става въпрос за мрежа, сходна на Туитър (по настоящем Х), пише vihrogon.bg. 

„ Очаквах да имаш доста по-лесна връзка със смислени хора, огромни звезди, международни звезди. В момента в Threads се случва… Не, не мога да ги обясня в народен ефир “, съобщи синоптичката на Златимир Йочев. Той пък призна, че около двете деца не му остава време и предпочитание да поддържа и сегашните си профили в обществените мрежи.

„ В тази платформа има най-вече обиди и кавги. Колкото по-скандален си, толкоз по-вървежен си “, изясни Натали Трифонова. Митко Тасев я добави, че едно от модерните неща в новата мрежа е да се съберете няколко индивида и да се обиждате между тях.

„ Ние с моите приятелки имахме едно обичано занятие, коя ще разплаче първа другите “, намеси се и Мария Цънцарова.

„ В ТикТок пари дават за това, Мария! “, реагира незабавно Натали Трифонова, като изясни, че става въпрос за така наречен борби в тази обществена мрежа.

„ Волен Сидеров е звезда в ТикТок! “, разгласи също по този начин Трифонова. Тя съобщи, че някогашният политик се изявява доста мощно в тази мрежа и си заслужава да бъде поканен по тази тематика в „ Тази заран “.

„ Не знам дали ще може да стане по това време “, разяснява с усмивка Цънцарова.

 „ И не знаем каква ще му е токсикологичната картина “, добави иронично спортният публицист Митко Тасев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР