Синоптичката Гергана Малкоданска е решила да рискува и смело скача

...
Синоптичката Гергана Малкоданска е решила да рискува и смело скача
Коментари Харесай

Риск! Гери Малкоданска започва бизнес за милиони!

Синоптичката Гергана Малкоданска е решила да рискува и самоуверено скача в бизнеса с парцели. Наш кореспондент научи, че плевенчакната е вложител на нова жилищна постройка в столичния квартал " Бъкстон ". Красивата водеща е решила да рискува с вярата за по-големи крайни облаги. Проектът е взаимен с бащата на сина й - интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Основата на блока е излята, а до края на годината се чака да се вдигнат и етажите нагоре. Младото семейство е създало план, за какъвто самите те постоянно са мечтали. 

Сградата си има име " Кедър 1 " и е не просто следващата кооперация в столицата, а първокласна жилищна постройка с непреходна неокласическа архитектура. Сградата предлага нов взор към концепцията за лукса в актуалното градско живеене. Повечето от жилищата в нея са с повърхност към 60 кв. м., което ги прави щадящи бюджета кокетни оазиси. Животът в тях по обаятелен метод е обвързван с покривното пространство. Разработено по неповторим метод, то подарява на притежателите просторна градина-дневна под намерено небе. Освен преживяването от гледката, комбинираща силуетите на града с този на планината, неповторимата тераса обилно предлага благоприятни условия за удобен и прочувствен метод на живот. Предвижда се да има лятно кино на покрива за общо прилагане на живущите. 

Фасадата на постройката е съвременна изчистена интерпретация на класически елементи. Високите прозорци и дантелата на декоративните парапети и решетки придава лекост и чувство за art de vivre. Геометрията на фризовете и колоните балансира излъчването със суровост и аристократично достойнство.

Преди няколко месеца Малкоданска и Ковачев станаха родители на наследник. Младите родители минаха през тежък интервал, само че към днешна дата всичко с момченцето е наред. А гордите родители са запретнали ръкави и работят крепко, с цел да могат да осигурян по-добро бъдеще на дребния Лео.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР