"Сините" представиха нов канал за дарения, който може да бъде

...
"Сините" представиха нов канал за дарения, който може да бъде
Коментари Харесай

Левски с нов канал за дарения

"Сините " показаха нов канал за дарения, който може да бъде употребен от почитателите за събирането на средства за клуба. Вчера от Левски изрекоха своята признателност към почитателите на клуба. Привържениците са събрали над 1,7 милиона лв. в интерес на клуба в последните три месеца, това оповестиха от формалната страница на "сините ".

Продължаваме с нов заряд и с нов канал за дарения, а точно небезизвестната платформа на HelpKarma. Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/vsichkizalevski.../dashboard/preview.

Целта на акцията е да се съберат оперативни средства, с които "Левски " да покрива предпочитано заплати, осигуровки, налози и да завоюва скъпо време до окончателното довеждане докрай на сезона. Към днешна дата доста от футболистите на първия тим не са получавали две и повече заплати и има действителен късмет да разтрогнат своите контракти и да заведат каузи с искания към клуба. Това в допълнение би усложнило финансовата конюнктура в обичания ни клуб, както и да лиши от опцията клубът да осъществя средства от възможната продажба на някои от футболистите.

Причините да се спрем на HelpKarma като сътрудник са множеството и изпитани във времето:

Безупречната известност на етична и транспарантна платформа за дарения – все основи, върху които е основана цялата дарителска акция досега и са от първостепенно значение за доверието на цялата синя общност.

Възможност за еднократни, както и месечни абонаментни дарения с всяка една банкова дебитна или кредитна карта (VISA, Maestro или Mastercard) от страната и чужбина. Това разрешава елементарно и комфортно да превеждате ежемесечно закрепена сума по ваше предпочитание (например 19,14 лева) единствено с еднократна регистрация на вашата карта.

Всички дарения постъпват непосредствено по сметката на ПФК "Левски ", без никакви медиатори или трети страни. Дори самите админи на акцията не разполагат с достъп до средствата.

Сумите се превеждат до 48 часа – няма никакви спомагателни забавяния на средствата!

Пълна отчетност на всички приходи в действително време.

Имаме нелеката задача да съберем 1,5 милиона лв. в границите на няколко седмици. Задачата наподобява непостижима, само че за синята общественост няма невъзможни неща. За 42 дни съумяхме да съберем 1,7 милиона лв.. Уверени сме, че с ваша помощ ще реализираме и тази цел ", написаха от клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР