Синини и следи от забит молив в челото. За агресия

...
Синини и следи от забит молив в челото. За агресия
Коментари Харесай

Хлапак заби молив в челото на дете в забавачка

Синини и следи от забит молив в челото. За експанзия в столична детска градина алармираха родители на потърпевши деца. Пред Нова тв те обявиха, че 6-годишните им деца са унизени от две момчета - близнаци, които са на същата възраст и са в една група в детската градина.

Родителите демонстрираха фотоси на синини по ръцете, гърба и следи от забит молив в челото. Баща описа, че момиченцето му пък е било душено от един от близнаците.

„ Синът ми е стоял на една масичка с един от близнаците, който забива молив малко над окото му. Какво щеше да стане, в случай че го беше забил в окото му? Искрено се тормозя за всички деца, освен за моето, тъй като експанзията ескалира”, описа майка на друго дете.

Родителите описаха, че близнаците са преместени от друга детска градина. Те са написали тъжби и са сезирали " Закрила на детето ", РУО, регион " Искър " и директорката на детската градина. Те чакат реакция от всички тези институции.

" В момента текат инспекции. След подадения сигнал до мен, назначих асистент на учителя в групата, а психолог работи непрекъснато с децата. Близнаците не са на ресурсно подкрепяне. Наистина са с поведенчески проблеми. С тях работи логопед. Аз нямам пълномощията да ги изключа от градината. Те са класирани по надлежния ред през 2020 г.”, изясни директорката на 13-а детска градина Милка Медарова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР