Синини и следи от забит молив в челото. Родители сигнализираха,

...
Синини и следи от забит молив в челото. Родители сигнализираха,
Коментари Харесай

Синини и следи от забит молив в челото: Сигнал за насилие в детска градина

Синини и следи от забит молив в челото. Родители алармираха, че шестгодишните им деца са унизени от две момчета - близнаци, на същата възраст в детската градина, която посещават. Снимки демонстрират синини по ръцете, гърба и следи от забит молив в челото. Много от децата са били душени от момчетата, настояват още родителите, написа.

„ Разбрах, че един от близнаците е хванал щерка ми за гушата. Опитал се е да я удуши ”, изясни родител на потърпевшо дете.

„ Синът ми стои на една масичка с един от близнаците, който забива молив малко над окото му . Искрено се тормозя за всички деца, тъй като експанзията ескалира ”, сподели майка на друго дете.

Родителите изясняват, че близнаците са преместени от друга детска градина . Писали са голям брой тъжби и в този момент чакат реакция от институциите.

Директорката на детската градина изясни, че сега текат инспекции. От своя страна тя уточни, че след подаден сигнал е назначен асистент на учителя в групата, а психолог работи непрекъснато с децата.

Децата не са на ресурсно подкрепяне . Наистина са с поведенчески проблеми. С тях все още работи логопед. Аз нямам пълномощията да ги изключа от градината ”, добави Медарова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР