Сингапур тества нова концепция за провеждане на бизнес срещи и

...
Сингапур тества нова концепция за провеждане на бизнес срещи и
Коментари Харесай

Хотел балон за бизнес срещи отваря врати в Сингапур


Сингапур тества нова идея за осъществяване на бизнес срещи и продан на физически документи на фона на рестриктивните мерки и наложителната карантина в доста страни, написа Yahoo Finance.

В страната ще отвори бизнес хотел " балон ", който ще дава опция на гостите си да организират бизнес срещи без персонален контакт и без заплаха от заразяване с COVID-19.

Той ще бъде наоколо до летище " Чанги " и ще разполага с десетки конферентни зали с екрани, а хората ще споделят посредством високоговорител. Физически документи също ще могат да се предават, като се стерилизирани с UV светлина преди този момент.

Тестовете за Covid обаче няма да отпаднат, даже при тези строги ограничения. Пътуващите ще бъдат тествани преди заминаването, при идването и на мястото на осъществяване на срещата. Хотелът разполага с 600 стаи за посетители на цени, започващи от 290 $ за нощувка.

Според Робин Ху от държавната капиталова компания Temasek, която осъществя концепцията, първичните резервации идват основно от пътуващи поради бизнес срещи, само че форматът на срещите е провокирал интереса и на други.

" Имахме запитвания и от родители, които имат деца, учещи в Сингапур, които не са срещали с тях към този момент цяла година ", споделя той.

Благодарение на прецизно прилаганите ограничавания и строгите ограничения за карантина, Сингапур не записва висок растеж на коронавирусни инфекции, откакто предходната година в общежитията на служащите мигранти имаше много огнища.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР