СИНГАПУР — Бившият член на парламента от Работническата партия (РП)

...
СИНГАПУР — Бившият член на парламента от Работническата партия (РП)
Коментари Харесай

Бившият член на парламента от Работническата партия Яу Шин Леонг почина на 47-годишна възраст

СИНГАПУР — Бившият член на Народното събрание от Работническата партия (РП) Яу Шин Леонг умря на 47-годишна възраст, както се удостоверява от известия в обществените му мрежи медийни сметки късно във вторник (14 ноември).

Некролози в неговите профили във Фейсбук и LinkedIn потвърдиха гибелта му на 10 ноември, макар че не беше посочена причина за гибелта.

Неговото политическо овакантяване < /h2>

Yaw служи като народен представител от Hougang SMC през 2011 година, само че беше изключен от WP през 2012 година, тъй като не се обърна към обвиняванията по отношение на извънбрачна връзка.

Впоследствие той напусна Сингапур със брачната половинка си. През 2021 година той разгласява във Фейсбук като Амос Рао, оспорвайки описа на шефа на WP Pritam Singh за напускането му от партията.

Изключването на Yaw докара до частични избори в Hougang, което накара гласоподавателите да се върнат до урните за една година след общите избори през 2011 година Png Eng Huat от WP завоюва междинните избори над Desmond Choo от Партията на националното деяние.

Преди да се реалокира в чужбина, Yaw е взел участие в просветителния бранш на Сингапур в продължение на няколко години.

Влиянието му оттатък политика

Социалните медии, работещи под псевдонима „ Amos Rao “, бяха употребявани от Yaw от към 2017 година, след мандата му като народен представител от 2011 до 2012 година

The некролозите оплакаха преждевременното му овакантяване, заявявайки: „ Сърцата ни са разрушени от тъга. Ти ни напусна прекомерно рано, прекомерно ненадейно. “

„ Внезапната ти гибел оставя празнота в сърцата ни, която не може да бъде запълнена. Ние знаем ти си на по-добро място. Ние те обичаме надълбоко. Ти ще живееш постоянно в сърцата ни. "

Описвайки Yaw като обичан брачен партньор, татко, брат, водач и боец, некрологът дава детайлности за неговия разсъни, като в същото време изиска усамотение от медиите за фамилията си по време на този печал.

Това също по този начин акцентира отдадеността на Yaw към Сингапур, в това число службата му в Националната работа, и приноса му, който се простира оттатък политиката, оставяйки трайно влияние.

Имате ли съвет за история? Имейл: .

Можете също да ни следвате на , , и . Разгледайте и нашите канали , и в YouTube.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР