СИНГАПУР — 15-годишно момиче уби дядо си в апартамент в

...
СИНГАПУР — 15-годишно момиче уби дядо си в апартамент в
Коментари Харесай

Семейна трагедия в Букит Баток: 15-годишно момиче уби 84-годишен дядо, преди да скочи до смъртта си

СИНГАПУР — 15-годишно момиче умъртви дядо си в апартамент в Букит Баток по незнайни аргументи, преди да го вземе личния си живот, като скочи от непосредствен блок през юни 2022 година Съдебният доктор дефинира гибелта на 84-годишния Тео Ан Ни като „ нелегално ликвидиране “ в сряда (29 ноември).

Коронер Кристофър Го сподели, че с изключение на младежа наподобява никой различен не е забъркан в гибелта на Тео, защото той е открит с минимум седем прободни рани по торса си в апартамент на улица „ Букит Баток “ 31, блок 363 на 23 юни предходната година, и по-късно е разгласен за мъртъв от парамедици.

Неговата внучка, Елис Тео, е открита на тревна повърхност на няколко пресечки отсам същия ден. Тя беше отишла на 25-ия етаж на блок 115 Bukit Batok West Avenue 6 и скочи до гибелта си.

Разследващият чиновник (IO), сержант Quek Jun Cai, сподели на съда, че полицията не може да дефинира какво се е случило сред двойката малко преди нещастието, защото Тео и Елис бяха единствените в жилището. Родителите й не бяха у дома...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР