Синеоката плеймейтка Маги Бадер е стана-ла майка на момче за

...
Синеоката плеймейтка Маги Бадер е стана-ла майка на момче за
Коментари Харесай

Край на криеницата: Маги Бадер роди момче от възрастен богаташ

Синеоката плеймейтка Маги Бадер е стана-ла майка на момче за повторно, писа „ Телеграф “.

Хубавицата съумя да опази в загадка раждането. Тя ловко прикриваше съвсем до последно и бременността си, като споделяше от самото начало фотоси и видеа, на които коремът й да не се вижда.

Щастливото събитие е станало факт в разгара на лятото . Според осведомени и второто дете на Бадер е момче. Бебето е плод на дългогодишната й връзка с много по-възрастен от нея мъж. За него се знае, че има сполучлив хотелиерски бизнес край морето. Веднага след раждането Маги е отпътувала за Сльнчев бряг, където дружно с половинката си населяват къща край морето. Ексмоделката постоянно била засичана на пристанището край Влас да разхожда бебешката количка.

Красавицата била доста отдадена на бебето и грижите за него. Може би поради това все по-рядко споделя снимки в обществените мрежи. Малкото такива обаче са по бански. на които си проличава, че плеймейтката е запазила сексапилното си тяло и явно бързо е съумяла да влезе още веднъж в предходната си форма.

Припомняме, че Бадер към този момент е майка на едно пораснало момченце, което ражда, когато е едвам на 19. В свое изявление тя споделя, че макар ранната си възраст е решила да резервира детето поради характерни тогава здравословни проблеми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР